КАКО ДА ПЛАТАМ?

Плаќањето можете да го извршите на два начини:

1. Плаќање во готово при испорака - значи дека нарачката ќе ја платите на курирот кој ќе Ви ја донесе стоката.

2. Претходно плаќање со уплатница:
Вкупниот износ од нарачката треба да се плати во корист на ЈАСС дооел - Скопје, Бул. "АСНОМ" бр. 18 лок. 2, 1000 Скопје, Банка: Комерцијална Банка А.Д. Скопје - сметка: 300-000001062768 или на НЛБ Тутунска Банка Скопје - сметка: 210-055317050173.
На уплатница ги пополнувате потребните податоци, уплаќате електронски или во најблиската банка или пошта. Откако уплатата ќе се реализира на нашата сметка, ние ќе Ви ја испорачаме стоката.
Пример за пополнета уплатница:
UPLATNICA1
 
Ако имате прашања или забелешки слободно обратете се на телефон (02) 240 30 30 (пон.-пет. 09-16h) или на е-пошта: .